West Ham billetter

Laget gjorde en brukbar sesong under ledelse av Sam Allardyce. Kjøper du West Ham billetter kan du forvente deg både fartsfylte oppgjør og et lag som er villige til å blø for drakten. Selv om laget til tider varierer veldig i prestasjonene, er interessen rundt West Ham stor, og man opplever nesten fulle hus på hver eneste hjemmekamp. Skal du bare se en fotballkamp mens du er i England, kan vi varmt anbefale at du legger den til Upton Park.

West Ham på Boleyn Ground

«The Hammers» har spilt sine hjemmekamper her siden 1904. Laget har en relativt stor stadion (sett i forhold til sine meritter og rivalklubber) som rommer hele 35 647 mennesker. Stadionanlegget er delt inn i fire ulike tribuner, og du er sikret god plass med god atmosfære nærmest uansett hvor du kjøper West Ham billetter, men vi anbefaler «The Aplari Stand», som er den mest moderne og største av tribunene.

Som publikumsmagnet var West Ham det kun ti lag som trakk flere tilskuere i snitt i 2012/13-sesongen. Klubben hadde et snitt på 34 720 publikum for sine hjemmekamper, noe som betyr at det var nærmest fullt hus for hver eneste kamp de spilte.

Kjøp West Ham billetter i dag, og opplev dette spennende London-laget på nært hold. Kanskje klarer du til og med å skaffe fotballbilletter til et heftig London-oppgjør? Både før og etter kampen kan du nyte storbylivet i en av de mest interessante byene i verden.

Nordmenn i West Ham

I nyere tid har få nordmenn vist seg frem på Boleyn Ground. Faktisk så er det bare den tidligere landslagsstjerna John Carew som har sparket ball der de seneste år – det gjorde han i 2011/12-sesongen. Da hadde Carew allerede spilt en del sesonger for Aston Villa og blitt lånt ut til Stoke. Lykken ble kortvarig i West Ham, hvor det ble nettkjenning kun to ganger på hele 19 opptredener. Og vi vet alle hva han gjør i dag, så selv om du får tak i billige West Ham billetter, må du ikke regne med å se John Carew på banen.
West Ham i dag

Under ledelse av Sam Allardyce – eller «Big Sam», som han også kalles – har laget gjort det brukbart i landets øverste divisjon. I 2012/13-sesongen endte de på en meget respektabel tiendeplass. Laget innledet sesongen bra, men klarte ikke å vinne nok kamper til at det ble spill i Europa-ligaen. Kevin Nolan ble toppscorer med 10 mål.

Historisk sett er West Ham kjent for å ha «formet» spillere som Rio Ferdinand, Michael Carrick, Frank Lampard og Joe Cole. Alle er i dag store stjerner for de beste klubbene i England. West Ham selv har dog sin beste ligaplassering som nummer tre, og har heller ikke vunnet verken britiske eller internasjonale turneringer i moderne tid.