West Bromwich billetter

Nå kan du samle guttegjengen, kjøpe fotballbilletter til en West Bromwich kamp, og få en opplevelse for livet. Dette vil bli en fotballtur dere garantert aldri vil glemme. West Brom billetter er rimelige, spesielt hvis du er ute i god tid, og det finnes massevis av overnattingsmuligheter i Birmingham by.

Se The Baggies på The Hawthorns

The Hawthorns er arenaen til The Baggies og rommer i overkant av 28 000 tilskuere. Det er ikke blant de største fotballarenaene i England, men stemningen på hjemmekampene til West Brom er helt fantastisk. Noen av verdens beste fotballag har fått problemer når de har gjestet dette beryktede gresset.

West Bromwich billetter skaffer du enkelt ved å trykke på linken vår. Videre bestemmer du deg for om du vil bestille kun kampbillett, eller om du også vil bestille en pakkereise med hotell.

Vil du se bortekampene?

Det er selvfølgelig også mulig å følge The Baggies på bortekamper. Da vil du i så fall bli med de ivrigste og mest verdifulle supporterene. Spillerene vil virkelig sette pris på din støtte hvis du blir med på en vanskelig bortekamp.

Fotballbilletter til bortekampene bestiller du enkelt ved å trykke på samme link, og velge hjemmelag du ønsker å møte.

Dette er West Bromwich

West Brom var med på å danne Football League i 1888 – som i 1992 ble oppløst og oppgradert til Premier League. Klubben var blant de beste lagene i England etter dannelsen av den offisielle ligaen, men hele 1900-tallet var en liten berg- og dalbane.

De har vunnet ligaen én gang, i 1920. Laget har også vunnet flere FA-cup trofeér – den siste suksessen var i 1968, som også er den siste trofeén laget har tatt med seg. I hvert fall på seniornivå.

Norske spillere:
Vetle Andersen