Watford billetter

De tidligere oppholdene i toppdivisjonen på 90- og 2000-tallet har kun vart i en sesong, før laget igjen måtte ha tatt den tunge turen ned igjen til nest øverste nivå. Men i 2015/16-sesongen spilles det toppfotball på Vicarage Road igjen, og som alltid råder det stor optimisme når en forholdsvis liten klubb tar steget opp sammen med gigantene. Her får du tak i Watford billetter dersom du vil reise over til balløya for å sitte på indre bane når laget er i aksjon!

Watford på Vicarage Road

Har du muligheten til det, så anbefaler vi virkelig at man sikrer seg Watford billetter til en kamp på Vicarage Road. Den historiske arenaen har en helt spesiell atmosfære, og hjemmelaget har spilt sine kamper der helt siden 1922. Spesielt nå som Watford skal måle krefter mot giganter som Manchester United, Arsenal og Liverpool, så kan man se frem til en rekke svært underholdende kamper på Vicarage Road. Ønsker du å sitte på stadion når storlagene kommer på besøk, så bør du kjøpe Watford billetter med en gang de legges ut for salg.

Hjemmebanen Vicarage Road har plass til 21 577 tilskuere, og det antas at stadion vil fylles opp i store deler av sesongen. Watford åpner 2015/16-sesongen med en tøff bortekamp mot Everton, mens de avslutter sesongen i midten av mai 2016 med hjemmekamp på Vicarage Road mot Sunderland.

Nordmenn i Watford

Foreløpig har ingen nordmenn gjort seg bemerket i Watford, og det nærmeste man kommer er den tidligere Tippeliga-profilen Odion Ighalo. Han begynte sin profesjonelle karriere i Lyn, før han deretter var innom flere klubber og til slutt endte opp i Watford. Den nigerianske spissen er også en del av Watford-stallen i forkant av 2015/16-sesongen, som er en stall bestående av svært få engelske spillere sammenlignet med hva som er vanlig for et «bunnlag» i Premier League.

Watford i dag

Watford klarte å ta steget opp til Premier League etter en svært spennende innspurt i den nest øverste divisjonen i 2014/15-sesongen, der de endte opp ett poeng bak Bournemouth, men kun tre poeng foran Norwich på kvalifiseringsplassen. Det holdt uansett til direkte opprykk, og under lagets første sesong i Premier League på åtte år skal det ledes av spanske Quique Flores, som tok over styrepinnen etter Slavisa Jokanovic. De siste årene har det vært mange managerbytter i Watford, slik at det blir spennende å se hva Flores kan få ut av det nyopprykkede laget.