Tyskland

Det tyske landslaget er det andre mestvinnende i verdensmesterskapsammenheng, og følgelig forstår de fleste at tysk fotball er stor på internasjonal basis. Tysk fotball har fostret opp mange stjernespillere, og den desidert beste klubben i Tyskland er Bayern München. En fotballreise til Tyskland og München for å oppleve storklubben spille i enten den hjemlige Bundesliga eller i den kontinentale Champions League, kan derfor varmt anbefales.

Bundesliga er av UEFA rangert som den tredje beste ligaen i verden, kun slått av den spanske og den engelske. Sist gang et tysk lag vant Champions League var i 2013, da Bayern München gikk helt til topps i den gjeveste turneringen. Finn billige fotballbilletter og ta en fotballreise til Tyskland du også!

Hannover billetter

Den tyske klubben Hannover, eller «Hannover 96» som de egentlig heter, er en toppklubb som sliter med at de iløpet av sin lange levetid har vunnet svært få trofeer. Sist gang de vant den hjemlige ligaen var nemlig helt tilbake i 1954. Men for et trøkk på tribunen! Bli med på fotballreise du også!

Borussia Dortmund billetter

Borussia Dortmund er en av de mest tradisjonsrike klubbene i Tyskland, som ble etablert for over 100 år siden. «The Borussians» har i moderne tid gjort det svært bra både i sin egen liga og utenfor landets grenser. Bli med på en fotballreise og støtt laget du også!

Bayer Leverkusen billetter

Bayer Leverkusen er en av de største klubbene i Tyskland, som også har vunnet den hjemlige ligaen hele fire ganger de siste femten årene. De har imidlertid ikke klart å markere seg utenfor landets grenser, men det er en stor idrettsklubb som har proffe lag i mer eller mindre alle de populære idrettene.

Bayern München billetter

Du kan se FC Bayern München, og få en opplevelse for livet. Dette er et av verdens største fotballag – både når det kommer til supportere, men også når det kommer til historie. Storlaget fra München har hatt enormt suksess i Europa, og ikke minst i den tyske Bundesligaen.