Tottenham billetter

Klubben fra Nord-London er meget attraktiv, og det er en drøm å se guttene spille fotball på White Hart Lane. Før og etter kamp kan du og ditt reisefølge nyte det London har å by på – noe som inkluderer fantastisk historie, eksentriske restauranter og utallige fotball-puber.

Bestill fotballbilletter til en Tottenahm-kamp nå, og samle en gjeng. Hvis dere bestiller både kampbillett og hotell sammen, blir det mye billigere. I England må man ofte betale en avgift hvis man skal ligge på enkeltrom – det er dermed billigere for én natt for tre personer på ett hotellrom, enn det er for en person på alenerom.

Hva med å sikre seg billetter til Nord-London darby mellom Tottenham og Arsenal?

Se Tottenham på White Hart Lane

Fotballstadion White Hart Lane har vært hjemmearenaen siden 1899. Denne arenaen rommer i overkant av 36 000 tilskuere, og er en av arenaene i ligaen med færrest tilskuerplasser – i hvert fall blant topplagene. Det er mange problemer knyttet til utvidelser, blant annet trafikk og omgivelser rundt.

Dette setter på ingen måte en stopper for en helt utrolig stemning. White Hart Lane er en av de heftigste arenaene og komme til, og det er svært få fotballag som klarer å lure med seg poeng fra Spurs på hjemmebane. Du kan skaffe deg billige billetter til flere storoppgjør i populære London hvis du er tidlig ute. Du glemmer aldri fotballturen til Nord-London med vennene dine, ei heller fotballfesten etter kampen.

Vil du se Tottenham på bortebane?

Med så mange Tottenham-fans i Norge, hender det ofte at nordmenn samles for å støtte klubben i sitt hjerte på bortebane. Det er ingen tvil om at dette blir utrolig høyt verdsatt av spillerene. Klikk på samme lenken for å bestille kampbillett (og hotell) på bortebane – du velger enkelt og greit det laget i Premier League, eller eventuelt en cup-kamp, som du ønsker at Spurs skal møte.

Dette er Tottenham Hotspur FC

Selv om klubben «bare» har to ligatriumfer, er Tottenham regnet for å være en av Englands beste fotballag gjennom tidene – for ikke å snakke om Europa generelt med en seier i UEFA-cupen på både 70- og 80-tallet.

Spurs er en av få klubber som har vært i Premier League siden oppstart uten å rykke ned – og ser ut til å fortsette denne trenden i lang tid. I nyere tid har de vært en konstant trussel for topplagene United, Arsenal, Liverpool, Chelsea og City – og kriger alltid om en topp-fire plassering og kvalifisering til Champions League. Harry Redknapp gjorde en fantastisk jobb med laget fra 2008 og skaffet en rekke viktige spillere. Etter Redknapp fikk sparken i 2012, har blant annet André Villas Boas trenet London-laget.

Norske spillere:

  • Erik Thorstvedt
  • Espen Baardsen
  • Roger Nilsen
  • Frode Grodås
  • Steffen Iversen
  • Dag Alexander Olsen
  • Øyvind Leonhardsen