Swansea billetter

Kjøp billige billetter til Swansea sammen med noen venner, og få en tur dere aldri vil glemme!

Se Swansea på Liberty Stadium

Swansea City spiller sine hjemmekamper på Liberty Stadium, hvor de har hatt noen fantastiske prestasjoner. Byen ligger helt sør i Wales, litt over 7 mil fra landets hovedstad. Reiser man på fotballtur for å se hjemmekampene, opplever man en fantastisk stemning på en fantastisk flott fotballarena.

Selv om Liberty «kun» rommer i overkant av 20 500 tilskuere, blir det et voldsomt trykk – mer enn på de fleste andre arenaer i Premier League.

Dette er Swansea

Med en ganske anonym fotballhistorie på 1900-tallet for den internasjonale fotballverden, har de åpnet alle fotballinteressertes øyne siden opprykket i Premier League. De havnet på tredjeplass i Championship i 2010/2011 sesongen, og endte i Playoff med Nothingham Forrest. Det første oppgjøret endte 0-0, men svanene fra Sør-Wales vant 3-1 på hjemmebane, og opprykket til englands eliteserie ble et faktum.

Med et noe trangt budsjett, en trener med en visjon og fantastisk talentfulle fotballspillere imponerte Swansea alle Premier League-interesserte over hele verden. Hjemme på Liberty Stadium var de helt rå!