Sunderland billetter

Kjøper du deg Sunderland billetter vil du garantert få en opplevelse for livet. De spiller sine kamper på vakre Stadium of Light, en moderne stadium med plass til hele 49 000 mennesker. Trykk på lenken nedenfor og sikre deg fotballbilletter til nabo- og hatoppgjøret mot Newcastle og du vil du få se en fotballkamp du aldri kommer til å glemme.

Sunderland på Stadium of Light

Med hele syv stadioner i sin historie ser det ut til at Sunderland endelig har slått seg til rette med «Stadium of Light», som har vært deres hjemmebane siden 1997. Da arenaen stod klar ble den bygd for å romme 42 000 tilskuere, men på grunn av økende popularitet klarer man nå å presse inn nesten 50 000 mennesker. Med andre ord er det ingen sak å skaffe seg billige Sunderland billetter!

Populariteten rundt laget er det ingenting å si på. Laget klarte i 2012/2013-sesongen å ha hele 40 544 publikum i snitt, noe som er det syvende beste i Premier League, og rett bak storklubber som Chelsea og Liverpool.

Nordmenn i Sunderland

Tore Andre Flo er en av få nordmenn som har spilt for den nordøstlige klubben. Han ble dog ingen suksess der, og etter å ha spilt kun en sesong fra 2002-2003 ble han solgt videre til italienske Siena. Han rakk å score fire mål på de 29 kampene han spilte for Sunderland. Om du kjøper Sunderland billetter for å se en nordmann i dag, blir det nærmeste du kommer den svenske landslagsspilleren Sebastian Larsson, som spiller ving og midtbane for klubben.

Sunderland i dag

I 2012/2013-sesongen måtte Sunderland kjempe med nebb og klør for å klare seg i Premier League. De havnet på syttendeplass, som akkurat var nok til å gi dem fornyet kontrakt, med tre poeng ned til Wigan Athletic. De tapte sin siste kamp for sesongen, men var allerede sikret ny plass før kampstart, da luken ned til Wigan var på fire poeng før siste serierunde.

Martin O’Neill ledet klubben i to år før han fikk sparken den 30. mars 2013. Avgjørelsen kom etter tapet mot Manchester United, da klubben ikke hadde vunnet på åtte kamper. Manageren hadde en seiersprosent på lave 35, og det var duket for nytt beite foran neste sesong. Italienske Paolo Di Canio leder laget i dag, og det blir svært spennende å se hva han kan få ut av Sunderland i sesongen som snart sparkes i gang.