Stoke billetter

Du og dine venner kan nå dra å oppleve et beryktet hjemmelag, og være med et publikum fullt av respekt og stolthet for sin klubb. Atmosfæren her er helt enorm, og man kan virkelig føle at supporterene løfter laget sitt fremover.

Dagens Stoke-lag er enormt farlige på dødballer – og for hver eneste dødball eksploderer tribunen. Tenk å oppleve dette på nært hold. Du har nå muligheten til å kjøpe Stoke billetter, og få en fotballopplevelse du garantert aldri kommer til å glemme.

Se «The Potters» på Britannia

Britannia er hjemmearenaen til Stoke, og rommer i underkant av 28 000 tilskuere. Det er ikke den største fotballstadion i England, men likevel regnet for å være en av de beste med tanke på atmosfæren. Det er nesten alltid stapp fullt, og supporterene elsker å mane opp laget sitt. Vi har allerede nevnt stemningen ved dødballer – dette er virkelig en stemning du ikke har lyst til å gå glipp av.

Du kan også kjøpe fotballbilletter til Stokes bortekamper. Det eneste du trenger å gjøre, er å klikke på samme banner og lete deg frem til laget du ønsker å ha som verter. En supporter er viktig for et lag uansett, men som supporter blir man satt ekstra stor pris på hvis man er med på vanskelige bortekamper.

Stoke fotballbilletter er ikke av de dyreste, og det finnes også flere hoteller og overnattingsmuligheter i byen. Reiser man flere sammen, blir dessuten hotellet billigere enn om man reiser alene. Du kan bestille kampbillett og hotell i ett via banneret, om du ønsker det. Kontakt oss hvis du trenger hjelp til dette, eller om du vil at vi skal fikse det for deg.

Dette er Stoke City FC

Hvis du kjøper fotballbilletter til Stoke sine hjemmekamper på Britannia Stadium, får du virkelig noe å glede deg til. Supporterene lager ikke en helt enorm atmosfære for ingenting – dette er nemlig en av de eldste fotballklubbene i hele England – for ikke å snakke om Europas generelt.

Klubben var lenge i skyggen blant andre klubber, også i starten av The Football League. Mange mener at klubben lå i en gjørme frem til 1972, når de endelig vant en trofé i ligacupen. Resten av 70-tallet var de en av Englands beste fotballag, og snuste hele tiden på nye titler og topplasseringer i ligaen. Stoke rykket ned i 1985, og strevde i flere år med å komme tilbake i det gode selskap. Heldigvis overbeviste dem i Championship i 2009, og retunerte til den engelske toppdivisjonen – og for første gang siden eliteserien ble til Premier League.

Ta med deg en gjeng i dag, kjøp billige Stoke billetter og få dere et minne for livet!