Spania

Spania har i mange tiår vært en av de største fotballnasjonene verden har sett, og det spanske landslaget har mange ganger gått helt til topps både i Europa- og verdensmesterskap. Også den spanske La Liga, som den gjeveste divisjonen i Spania heter, er kjent for sitt høye nivå. Spesielt er det to lag som skiller seg ut her – nemlig Real Madrid og Barcelona – med Atletico Madrid som en moderne utfordrer til de to gigantene.

Med en fotballreise til Spania kan man kombinere fotballkamp der man opplever stjernegalleriene på deres hjemmebane, samtidig som man enten har en storbyferie i hovedstaden Madrid, eller en badeferie i herlige Barcelona. Her finner du mer informasjon om fotballbilletter til de ulike lagene som spiller i den spanske ligaen når du skal på fotballreise til Spania.

Real Madrid billetter

Den ærverdige, spanske fotballklubben har briljert fotballverdenen i en årrekke og fortsetter å ha et fantastisk stjernegalleri til enhver tid. Santiago Bernabéu er et fort, og du kan bli med. Bestill fotballreise og støtt laget du også!

Atlético Madrid billetter

Den spanske storbyen Madrid har to storlag, men forskjellene mellom de er ganske store. Atlético har den tvilsomme æren av å være lillebror i byen, etter stjernegalleriet til Real Madrid. Supporterne på tribunen bidrar imidlertid til en fantastisk fest - bli med på fotballreise du også!

Barcelona billetter

FC Barcelona er verdens beste fotballag, og har vært det i mange år. Den spanske storklubben ble stiftet i 1899 og bare to år etterpå vant de sin første tittel. Har du lyst på en fotballreise for å se verdens beste lag i aksjon?