Skottland

Skotsk fotball har alltid havnet litt i skyggen av den engelske, men de to storklubbene Celtic og Rangers har alltid vært å regne med i Europa. I skrivende stund er det bare Celtic som er å finne i den gjeveste divisjonen, etter at Rangers ble degradert til fjerdedivisjon i 2012. Celtic er for øvrig også det dominerende laget i skotsk liga, med hele 46 ligatitler, der hele 10 av disse har kommet på 2000-tallet.

En fotballreise til Skottland vil dessuten la deg oppleve de to nordmennene Stefan Johansen og Ronny Deila på nært hold. Førstnevnte ble så sent som i 2014/2015-sesongen kåret til årets spiller i Skottland. Finn billige fotballbilletter til toppoppgjørene i den skotske toppdivisjonen like under her.

Celtic billetter

Celtic er den største klubben i skotsk historie, med sine 46 trofeer fra skotsk Premier League. Sammen med byrival Rangers har disse to klubbene kjempet om å være den dominerende klubben i skotsk fotball i generasjoner, men etter at Rangers måtte ta turen ned i divisjonssystemet i 2012 har Celtic vært alene om å dominere i Scottish League Championship. De fire siste årene (fra 2011 til 2015) har laget vunnet den hjemlige ligaen, og også hevdet seg ute i Europa.