Serie A

Italiensk fotball har mange tilhengere i Norge, og Serie A er rangert som en av de beste ligaene i europeisk fotball. Enten du ønsker å besøke den nordlige innlandsbyen Milano og se Inter og AC Milan i aksjon, eller om du vil til hovedstaden for å se Roma spille, så hjelper vi deg med å kjøpe Serie A billetter. Vi skal heller ikke glemme «den gamle dame», Juventus, som også er en av storklubbene i Serie A. Serie A billetter til kamper der de nevnte lagene møtes bør kjøpes i god tid i forveien, selv om kapasiteten på de største arenaene er store.

Spesielt vil vi anbefale oppgjøret mellom byrivalene Inter Milan og AC Milan, på selveste San Siro. Får du Serie A billetter til denne kampen, så vil du garantert aldri glemme den!

Roma billetter

Fotballklubben Roma er en av de virkelig store gigantene innenfor italiensk fotball. Supporterne er dessuten blant verdens mest intense, og blir du en av disse får du garantert en fotballreise du sent vil glemme. Blir du med på moroa?

Milan billetter

Milano-klubben AC Milan er ikke bare den største i byen, men også en av verdens største og mestvinnende fotballklubber. Laget har gått til topps i mesterligaen hele åtte ganger – nå kan du også bli med på en heftig fotballreise sammen med AC Milan på San Siro!

Lazio billetter

Den tradisjonsrike klubben Lazio har i sin lange levetid alltid vært en del av italiensk toppfotball. Klubben har hjemstad i landets hovedstad, Roma, og har dermed en naturlig rivaler i fotballklubben A.S. Roma, som ofte blir sett på som storebror i byen. Og det kan kanskje stemme, ettersom Lazio kun har gått helt til topps i Serie A to ganger.

Juventus billetter

«Den gamle dame» som klubben så ofte kalles, laget fra Torino. Juventus er en av de mest tradisjonsrike klubbene i Italia og har i sin over 100 år lange levetid kun spilt i Serie A, sett bort ifra da de ble sendt ned til Serie B på grunn av en korrupsjonsskandale i 2006. Bli med på en fotballreise til Juventus du også!

Inter billetter

Inter, som egentlig heter Internazionale, eller Inter Milan, er en storklubb fra den italienske byen med samme navn. I nærmere 80 år har de vært i toppen av det italienske seriesystemet og alltid kriget om gullet. Bli med på en fotballreise du aldri kommer til å glemme!