Roma billetter

Det har altså gått tretten sesonger siden sist Roma gikk til topps i Serie A, men med jevnlige cupgull de siste årene har fansen fått mettet litt av sitt behov. Det er også alltid mange på Roma-kamp selv om laget endte på sjetteplass i forrige sesong, så er det et godt tidspunkt å kjøpe seg Roma billetter på. Vi anbefaler spesielt at du får med deg lokaloppgjøret mot Lazio som spilles på en stadion som begge benytter som hjemmebane. God stemning – ja, vi garanterer nærmest det!

Roma på Stadio Olimpico

Hjemmebanen til Roma heter «Stadio Olimpico» og er den nest største i Italia. Men det er ikke bare A.S Roma som spiller sine hjemmekamper her, for det gjør også det Roma-baserte laget Lazio. Dermed behøver du neppe noe mer informasjon for å vite hvilken kamp du bør kjøpe billige Roma billetter til. For det er nemlig plass til hele 70 634 tilskuere på arenaen, og det vil garantert være helt fullt når de to byrivalene møtes på sin egen hjemmebane.

Tilskuersnittet for 2012/13-sesongen var tredje best i Serie A med 39 748 på Romas hjemmekamper. Skulle du ikke få tak i billetter til lokaloppgjøret kan vi også anbefale å se når storlag som Inter, AC Milan eller Juventus kommer på besøk. En kamp på Stadio Olimpico vil uansett være fartsfylt så lenge Roma er i aksjon.

Kjøp fotballbilletter til Roma FC i dag, og få en opplevelse du aldri vil glemme. Både før og etter kampen kan du dessuten nyte en av Europas flotteste byer!

Nordmenn i Roma

Den nåværende stallen til Roma er blottet for nordmenn, og inneholder faktisk flere brasilianere enn italienere, noe som står i sterk kontrast til serievinner Juventus. Hadde du dratt på Roma-kamp for noen år siden kunne du fått med deg det norske stjerneskuddet John Arne Riise. Han spilte nærmest fast for laget etter at han forlot Liverpool i 2008. På tre sesonger scorte han 7 mål fra sin backposisjon. «Riise-rival» John Carew har også vært på lån i klubben. Han rakk å score seks mål på sitt korte opphold i klubben.

Roma i dag

De seneste år har Roma gjort slik de har gjort egentlig hele sin levetid – de har holdt seg stabilt i toppsjiktet uten å ha hentet hjem alt for mange trofeer. Selv om de har vunnet den italienske cupen hele 9 ganger, er dette også noe av det eneste Roma-fansen kan skryte av. De siste 6 sesongene har det ikke vært alt for imponerende fotball i Roma, og laget endte på sjetteplass i 2012/13-sesongen. Kanskje vil det snu med den nylig ansatte Rudi Garcia, som nå har fått som oppgave å lede laget foran den kommende sesongen.