PSV Eindhoven billetter

Den største bragden PSV Eindhoven har gjort, var da de tok den sensasjonelle «The Treble» i 1988. Dette året vant PSV Eindhoven den europeiske turneringen Champions League, den hjemlige ligaen, samt den nederlandske cupen. Dessuten er PSV Eindhoven en klubb kjent for å fostre opp store fotballspillere, og navn som Ronaldo, Ruud van Nistlerooy, Arien Robben og Jaap Stam har alle spilt i PSV Eindhoven.

PSV Eindhoven på Philips Stadion

Skal du kjøpe PSV Eindhoven billetter og se den nederlandske kjempen i aksjon, så er det naturligvis på deres hjemmebane i Eindhoven du skal gjøre det. Arenaen heter Philips Stadion og rommer 35 000 mennesker, og er altså noe mindre enn arenaene til både Ajax og Feynoord. Størrelsen er omtrent tilsvarende vår Ullevaal, slik at man bør bestille PSV Eindhoven billetter i god tid i forveien av en kamp. Spesielt hvis man skal se et oppgjør mellom PSV Eindhoven og Ajax, eller Champions League-fotball, så vil det være stor kamp om billettene.

Nordmenn i PSV Eindhoven

Mange nordmenn har spilt i nederlandsk fotball, men igjennom historien er det kun én nordmann som har vært innom PSV Eindhoven. Og det var midtbanespilleren PSV Eindhoven, som hadde et bra opphold i klubben fra 1981 til 1988. Han spilte 179 kamper for klubben og scoret hele 106 mål, og var samtidig med på å vinne The Treble i hans siste sesong for klubben. Utover dette har PSV Eindhoven som sagt oppfostret mange kjente stjernespillere som har gjort det stort i større klubber på 2000-tallet, men kjøper du PSV Eindhoven billetter i dag så vil det nok ikke være noen nordmenn på banen.

PSV Eindhoven i dag

Etter at Ajax har dominert den nederlandske æresdivisjonen de siste årene, så var det endelig PSV Eindhoven sin tur til å hente hjem gullet igjen i 2014/15-sesongen. Med en samspilt tropp bestående nesten utelukkende av nederlandske spillere er PSV Eindhoven i en unik posisjon sammenlignet med andre europeiske toppklubber. Laget ledes nå av Philip Cocu, som ved flere anledninger tidligere har styrt skuten, men som i 13/14-sesongen igjen ble innhentet or å lede PSV Eindhoven til suksess. Det har han definitivt klart, og mange spår nå nok en storhetstid for den nederlandske kjempen.