PSG billetter

Nå er plutselig PSG en stor konkurrent i Europa og innehar et stjernegalleri som de færreste kan stille opp med. Vi kan nevne både Zlatan, Silva og Motta som noen. Laget tok gull i 2012/13-sesongen – for første gang på ni år, samtidig som de hevdet seg godt ute i Europa. Tidspunktet er altså inne nå for å kjøpe seg PSG billetter, de vil neppe gjøre en dårligere sesong nå, spesielt ikke når lagets eiere fortsetter å forsterke spillergruppa med nye stjerneinnkjøp.

PSG på Parc des Princes

Å dra til Paris for å se toppfotball kan kombineres fint med en romantisk kjærestetur. «Parc des Princes», som lagets hjemmearena heter, ligger i den sørvestlige delen av byen, og er en tradisjonsrik stadion som ble bygd først i 1897. Det er plass til hele 48 712 mennesker på arenaen, og interessen har sjeldent vært større for hovedstadlaget, som dro 43 235 publikummere i snitt til sine hjemmekamper i 2012/13-sesongen. Kommer du over billige PSG billetter anbefaler vi en omvisning på den ærverdige arenaen, som blant annet har vært sted for OL i år 1900.

Skal du se PSG spille på hjemmebane anbefaler vi oppgjøret mot Marseille. Det er lagets argeste konkurrent, og oppgjøret kalles på fransk «Le Classique», inspirert av møtene mellom Barcelona og Real Madrid som heter «El Clasico». Dette oppgjøret fyller tribunene hver gang og det er litt av en folkefest i Paris.

Kjøp PSG billetter i dag, og få en opplevelse du alltid kommer til å ha med deg. Fotballbillettene billige sett i forhold til mange andre ligaer i Europa, og er definitivt verdt pengene. Du kan dessuten oppleve Paris og Frankrike på sitt beste på samme turen!

Nordmenn i PSG

I klubbens over 40 år lange levetid har faktisk ingen nordmenn vært innom banen i Paris som spiller for PSG. En del nordmenn har prøvd lykken i den franske ligaen, som Anders Konradsen, som nylig forlot Strømsgodset til fordel for franske Rennes, men som spiller for PSG venter vi enda på en «norsk debut».

PSG i dag

Laget hadde ikke vunnet Ligue 1 siden 1993/94-sesongen, men de styrtrike eiernes investeringer i klubben skulle vise seg å være lønnsomme. Stjerner som Zlatan og Beckham sørget for å hente gullet hjem til Paris med god margin – det var hele 12 poeng ned til andreplassen, som ble tatt av Marseille. Det smakte nok ekstra godt for Paris-fansen å knuse sine argeste konkurrenter med så stor forskjell. Interessen rundt laget er fortsatt økende, og foran 2013/14-sesongen har laget byttet ut den suksessfulle manageren Carlo Ancerlotti med også høyst respektable Laurent Blanc.

Skal du kjøpe PSG billetter anbefaler vi deg å få med deg ett av toppoppgjørene i Ligue 1, eller vente og se hvordan laget gjør det i Champions League. Kanskje blir det et gigantisk, europeisk oppgjør i Paris som blir verdt å få med seg.