Primeira Liga

Benfica billetter

Benfica er en portugisisk storklubb, som for øvrig er den mest suksessrike i den portugisiske fotballhistorien. Sammen med byrival Sporting CP og storklubben Porto utgjør har laget vært dominerende i Primeira Liga i flere generasjoner. Og med hele 34 trofeer i den hjemlige ligaen, som de for øvrig har vunnet to år på rad nå, så er det uten tvil Benfica som er den største klubben i portugisisk fotball. Skal du kjøpe Benfica billetter og reise til Lisboa på kamp, så anbefaler vi virkelig at du får med deg et oppgjør mot enten Porto eller byrival Sporting.

Porto billetter

Den portugisiske storklubben Porto er en av de største og mest meriterte klubbene i portugisisk fotball, der de jevnlig konkurrerer med hovedstadslaget Benfica om å være den beste klubben. Klubben, som offisielt heter FC Porto, kommer fra kystbyen med samme navn, og ble stiftet så langt tilbake som i 1983. Portugisisk fotball vokser som aldri før, og nivået har tatt seg betraktelig opp de siste årene slik at toppdivisjonen Primeira Liga nå er rangert som den femte beste i Europa.

Sporting Lisboa billetter

Sporting Lisboa, ofte bare kjent som Sporting CP, er en av de tre store klubbene i portugisisk fotball. Sammen med byrival Benfica og fotballklubben FC Porto, så er det «alltid» en av disse tre klubbene som vinner den portugisiske toppdivisjonen – som regel også med god margin til de øvrige utfordrerne. Sporting Lisboa er dog et lite stykke bak sine to rivaler når det kommer til antall meritter, selv om de har vunnet Primeira Liga hele atten ganger. Sporting Lisboa ble stiftet i 1906, og vil du kjøpe Sporting Lisboa billetter til deres hjemmekamper, så spilles de på Estadio José Alvalade i hjertet av landets hovedstad.