Premier League

Nordmenn elsker engelsk fotball, noe man har gjort i mange tiår. Den største klubbene i den engelske toppdivisjonen, Premier League, har massive tilhengerskarer i Norge. De to desidert største er Manchester United og Liverpool, der de norske supporterklubbene har nesten 40 000 medlemmer hver. Men også klubber som Arsenal, Chelsea og Manchester City har stor status i Norge, slik at mange vil kjøpe seg Premier League billetter og ta en tur over til balløya.

Det kan dog være vanskelig å kjøpe Premier League billetter til de største kampene, men gjennom våre samarbeidspartnere ordner dette seg dersom du bestiller reisen i god tid. Toppklubbene fyller som regel stadion til hver eneste kamp, slik at hvis det er et spesielt oppgjør du vil få med deg, så må du kjøpe billetter så snart de legges ut for salg!

Burnley billetter

Er man ute etter en fotballreise som inneholder sjarm, historie og et solid fotballag, er Burnley og ærverdige Turf Moor verdt en tur. Vil du være med på en fantastisk fotballreise og øyeblikk på Turf Moor?

Middlesbrough billetter

Riverside Stadium har vært Boro's hjemmestadion helt siden den ble åpnet i 1995. Per dags dato rommer den 33 746 tilskuere, men det foreligger planer om øke kapasiteten til 42 000. Vil du være med på moroa?

Hull City billetter

Hull City er endelig tilbake i det gjeveste selskap etter å ha knivet til seg andreplassen i engelsk førstedivisjon i 2012/13-sesongen. Det tradisjonsrike laget så lenge ut til å måtte spille playoff for å rykke opp til Premier League, men med seier i siste serierunde var de sikret plass foran 13/14-sesongen.

Cardiff billetter

Den walisiske klubben Cardiff hadde aldri spilt en kamp i Premier League – men i 2013/14-sesongen gjorde de det for første gang! «The Bluebirds», som de kalles, er en veldig gammel klubb som har tatt få trofeer. Men de kommer vel tilbake til Premier League?

West Ham billetter

West Ham United fra det østlige London er en tradisjonsrik klubb, meget godt kjent for å ha formet flere av dagens stjernespillere som unge. Laget kalles for «The Hammers» og spiller sine hjemmekamper på Boleyn Ground i Upton Park. Skal du reise for å støtte The Hammers?

Sunderland billetter

«The Black Cats» fra nordlige England er en gammel storklubb, men som ikke har gått helt til topps i den gjeveste ligaen siden 1937. Klubben har de siste årene kjempet på nedre halvdel av tabellen, men kan skryte på seg å ha de mest høylytte supporterne i ligaen.