Porto billetter

Med hele 74 titler så er Porto den nest mestvinnende i portugisisk fotballhistorie. 27 av disse titlene har kommet i den portugisiske toppdivisjonen, mens Porto også har markert seg internasjonalt. Senest i 2004 gikk portugiserne helt til topps i den gjeveste turneringen – Champions League – samtidig som de også vant Europa League i 2003 og 2011. Porto er dessuten en av de klubbene som har hatt flest opptredener i Champions League blant alle lag i verden, og følgelig er dette et lag du vil ønske å følge med på. Vi hjelper deg med å finne billetter til Porto slik at du og dine venner kan få en uforglemmelig fotballreise!

Porto på Estádio do Dragão

Hjemmebanen til Porto, og der du enklest kjøper Porto billetter dersom du vil se laget i aksjon, heter Estadio do Dragao og har plass til i over kant av 50 000 publikummere. Arenaen er forholdsvis moderne da den ble åpnet så sent som i november 2003, og det er en av de største og mest moderne fotballarenaene i hele Portugal. Dersom du vil oppleve portugisisk fotball på sitt beste, så anbefaler vi at du kjøper Porto billetter til et oppgjør mot enten Benfica eller Sporting. Når en av disse to klubbene tar turen fra hovedstaden for å spille fotball mot Porto, så er du garantert en god fotballkamp med høyt tenningsnivå og maksimal innsats fra samtlige spillere på banen.

Nordmenn i Porto

Svært få nordmenn har spilt i portugisisk fotball, og per dags dato kjenner vi kun til en spiller som har vært innom toppdivisjonen i Portugal. Det er Azar Karadas, som hadde et mindre vellykket opphold i Benfica på midten av 2000-tallet. Når det gjelder FC Porto, så har ingen nordmenn spilt for klubben. Stallen til Porto, og for øvrig de andre topplagene i portugisisk fotball, inneholder stort sett portugisiske, brasilianske og spanske spillere.

Porto i dag

Portugisisk fotball er i stadig vekst, og Porto er en av klubbene som driver det hele fremover. Det har nå gått to sesonger siden Porto sist gikk til topps i den hjemlige ligaen, selv om de har vært med å knivet om gullet hver eneste sesong siden. Som nevnt tidligere har de også gjort det bra på den internasjonale scenen på 2000-tallet. Laget ledes i dag av Julen Lopetegui, som fra 2014 ledet Porto til sølv i sin første sesong som trener. Blant lagets mest profilerte spillere finner man navn som Maicon, Quaresma og Pereira.