Norwich billetter

Norwich rykket opp til Premier League igjen i forkant av 2011-sesongen. Da hadde de tilbrakt de siste sekst årene i engelsk 1. divisjon. Med andre ord bør du sikre deg Norwich billetter nå dersom du vil se laget spille mot den gjeveste motstanderen – selv om laget nylig gjorde en brukbar sesong. Skulle du få muligheten må du kjøpe billetter til et oppgjør mot Ipswich Town – erkerivalen til Norwich. Da er du nærmest garantert en innholdsrik fotballkamp!

Norwich på Carrow Road

Iløpet av sin levetid har klubben byttet hjemmebane flere ganger, men har siden 1935 holdt seg i ro på Carrow Road. Det kompakte, men hyggelige, stadionanlegget ble bygget på kun 82 dager, og har plass til 27 220 mennesker. Stadionen har kun sitteplasser, noe som reduserer kapasiteten en del fra lagets glansdager, men det er ikke noe problem å skaffe seg billige Norwich billetter, selv om det ofte er fulle hus når Norwich spiller hjemmekamper.

Norwich gjorde en god sesong i 2012/13. Det fører naturligvis til økende publikumsinteresse, slik at laget klarte å dra hele 26.672 i snitt på sine kamper. Det betyr nesten fullt hus på hver kamp, noe som garantert betyr god stemning på Norwich-kamp – og vel verdt fotballbilletter for å si det mildt!

Nordmenn i Norwich

Historisk sett har flere nordmenn vært innom klubben. Den mest kjente av dem er tidligere landslagsspiller Åge Hareide. Han kom til klubben fra Manchester City i 1982-sesongen, og fikk 40 opptredener for klubben på sine to år, før han ble solgt hjem til Molde. Om du kjøper Norwich billeter for å se en nordmann i dag, er Alexander Tettey med jevne mellomrom å se på banen for klubben. Han kom til Norwich i 2012-sesongen fra franske Rennes, og har rukket å spille 27 kamper som defensiv midtbanespiller.

Norwich i dag

Fra og med 2012-sesongen er det Chris Hughton som har ledet «kanarifuglene». Han gjorde det bra med en begrenset stall i 2012/13-sesongen, som førte til at klubben endte på en respektabel 11-plass, midt i mellom kvalifisering til Europa-ligaen og nedrykk til 1. divisjon. Klubben har manglet en skikkelig goalgetter, da Grant Holt ble toppscorer for sesongen med kun åtte mål, men har allikevel knivet seg til en god plass på tabellen, som har sørget for økt interesse for Norwich i forkant av den neste sesongen.

Av meritter har ikke Norwich alt for mye å vise til. De har vunnet ligacupen et par ganger, senest i 1985. Lagets beste plassering i Premier League kom i 1992/93-sesongen. Da endte de på tredjeplass.