Newcastle billetter

Supportene er kanskje mest opptatt av kampene mot erkerival Sunderland – et oppgjør som alltid er heftig. Ønsker du å se dette oppgjøret, må du huske å kjøpe billetter i god tid.

Kjøp fotballbilletter til Newcastle nå, og få stor valuta for pengene. Billettene er ofte svært billige, og hvis du bestiller kampbilletter og hotell samtidig får du en svært rimelig pakkeavtale.

Se Newcastle på St. James’ Park

Newcasle har spilt på St. James’ Park siden 1892. Denne arenaen rommer i underkant av 54 500 tilskuere, og er med dette en av de største fotballarenaene i Storbritannia. Toon Army, som Newcastle-supporterene kaller seg, holder et massivt trøkk på lagets hjemmekamper.

Det er sjelden en kjedelig fotballkamp på St. James’, og du har nå muligheten til å stå sammen med The Toon Army og hylle dine helter.

Etter kampen kan du og vennene dine nyte en flott kveld på byen. Her er det yrende natteliv, og virkelig noe for alle aldre.

Vil du ha billetter til bortekamper?

Det er selvfølgelig ekstra moro å bli med de andre supportene på bortekamper. Det er da laget ditt virkelig setter pris på deg og din støtte. Dette kan du gjøre ved å trykke på linken ovenfor, for deretter å klikke på det laget eller byen du vil reise til.

Dette er Newcastle United Football Club

Det tok ikke mange år før Newcastle viste seg frem i The Football League, og tok sitt første ligagull i 1905. I kommende år skulle de ta enda flere troféer, og hadde en stor periode i begynnelsen på 1900-tallet.

Selv om de var sett på som et av de beste lagene i England på denne tiden, slo erkerival Sunderland til med hele 9-1 seier over Newcastle. Dette skulle bli starten på utallige heftige oppgjør de to imellom.

Etter de to verdenskrigene var fortsatt Newcastle et av de beste fotballagene i England, og kunne blant annet også løfte gullpokalen i UEFA-cupen. I tillegg til å ha stor respekt i hjemlandet, var det ikke mange lag ellers i Europa som kunne matche disse guttene. Suksessen fortsatte i flere tiår, selv om de ikke kunne løfte alt for mange troféer. På 80-tallet begynte det derimot å svinge litt, og laget rykket ned to ganger.

På 90-tallet rykket de igjen opp i det gode selskap, og har vært en av klubbene med best prestasjoner i Premier League. De har flere år vært den største utfordreren til Manchester United, men det har ikke holdt hele veien. Selv om de rykket ned i 2009, har de nok en gang klart å reise seg igjen – og viser nok en gnag en unik ståpåvilje. Dette er et fotballag vi alltid kan regne med – og ikke minst et lag det er helt utrolig moro å holde med.

Ta med deg familie eller venner, kjøp Newcastle billetter med hotellopphold, og få en av dine livs beste opplevelser på en fantastisk fotballtur!