Nederland

Nederlandsk fotball har alltid hatt høy status internasjonalt, og det nederlandske landslaget har mange ganger hevdet seg i sluttspillet i de største mesterskapene. Nederlandsk Eresdivise (æresdivisjonen), som i skrivende stund er rangert som den niende beste i Europa, har også mange store klubber som har gjort det bra i store klubbturneringer. Blant annet så er Ajax den sjette mestvinnende klubben i Champions League, med hele 4 triumfer.

Det er dog en stund siden de nederlandske topplagene har hevdet seg internasjonalt, og mange mener at nederlandsk fotball trenger en «boost». Allikevel vil du garantert få en fin fotballreise til Nederland, enten du velger å se Ajax, Feyenoord, PSV Eindhoven eller en helt annen klubb i aksjon. Ajax og PSV er de to desidert største klubbene med henholdsvis 24 og 18 ligatitler.

Ajax billetter

Ajax er den mest kjente fotballklubben fra Nederlandsk, og historisk sett også den beste fotballklubben i nederlandsk fotballhistorie. Hele 33 ganger har klubben gått til topps i den nederlandske æresdivisjonen, samtidig som de i tidligere tiår også har gjort det stort ute i europeiske turneringer. Sammen med rivaler som PSV Eindhoven og Feyenoord så regnes Ajax som en av de tre store i Nederland. Ajax ble stiftet så langt tilbake som i år 1900, og spiller sine hjemmekamper på Amsterdam Arena. Vil du kjøpe Ajax billetter til et av deres oppgjør på hjemmebane, så hjelper vi deg med det!

PSV Eindhoven billetter

PSV Eindhoven er en av de tre store klubbene i nederlandsk toppfotball, som sammen med Ajax og Feynoord bytter på å hente hjem gullet i Eredivisie. PSV Eindhoven ble etablert så langt tilbake som i 1913, og har siden den gang vunnet den hjemlige ligaen hele 22 ganger – senest i 2014/15-sesongen, da laget noe overraskende gikk helt til topps i den nederlandske æresdivisjonen. Skal du kjøpe PSV Eindhoven billetter nå, er det derfor mulig at det blir Champions League-fotball på Philips Stadion i flere sesonger fremover.

Feyenoord billetter

Feyenoord er en av de tre store lagene i nederlandsk fotball, som sammen med Ajax og PSV har dominert toppdivisjonen Eredivisie i mange generasjoner. Hele fjorten ganger har Feyenoord gått til topps i den gjeveste divisjonen, og klubben har også en Champions League-triumf fra 1970 å skryte over. Feyenoord har svært store tilhengermasser i nederlandsk fotball, og blir av folket ansett som «sin egen klubb», noe som for øvrig også er kallenavnet til klubbens førstelag.