Milan billetter

I moderne tid har laget nå gått to sesonger uten å vinne trofeer, noe som naturligvis ikke er akseptabelt for ett av verdens beste lag. De vant den hjemlige ligaen i 2011/12-sesongen, men det har vært relativt trist siden da. Forrige sesong endte de på en noe skuffende tredjeplass, men manager Massimiliano Allegri sitter fortsatt ved styreroret. Laget begynner nå å få en fast stamme som garantert vil hente hjem trofeer i årene fremover, så dette er helt klart et godt tidspunkt å sikre seg Milan billetter på.

AC Milan på San Siro

På gigantiske «San Siro» spiller både AC Milan og byrival Inter sine hjemmekamper. Da behøver du neppe tenke deg til hvilken kamp du bør se i Italia – jo, dette er et oppgjør som måler seg med kamper som Real Madrid mot Barcelona og Manchester United mot City. Begge lagene har altså sin arena på San Siro, som rommer hele 80 000 tilskuere, og her er det garantert fullt hus når de to Milano-lagene møtes.

Milan hadde i 2012/13-sesongen 43 651 publikummere i snitt på sine hjemmekamper, noe som var andre best i den italienske serien. Om du ikke har muligheten til å se kampene mellom Milan og Inter på San Siro, er det også vel verdt å få med seg storoppgjørene mot Roma, Juventus eller Lazio. Italiensk fotball skuffer sjeldent uansett!

Nordmenn i AC Milan

I moderne tid er det svært få nordmenn som har vært innom topplagene i Serie A. Allikevel finnes det noen få, som Steinar Nilsen, selv om han ikke fikk mange kampene for Milano-laget. Nilsen tilbrakte en sesong i 1997/98 i Milano og scoret ett mål på frispark mot selveste byrival Inter. Tromsø-gutten fikk aldri den tilitten han trengte og ble deretter solgt til Napoli, hvor han hadde mer sukess. Etter den gang har det ikke vært noen nordmenn innom AC Milan, men du er garantert nok av andre stjerner dersom du kjøper deg Milan billetter.

AC Milan i dag

Som en av de mestvinnende klubbene i verden forventes det at AC Milan stadig skal innhente nye trofeer. Da det nå har gått to sesonger uten trofeer, og at laget kun har vunnet den hjemlige ligaen én gang de siste ti årene, har ført til utålmodige fans. Allikevel er entusiasmen fortsatt på topp, til tross for at laget endte på tredjeplass i 2012/13-sesongen, og heller ikke nådde særlig langt i Champions League. Kanskje hjelper det som plaster på såret at byrival Inter gjør det enda dårligere.

Allikevel er det ingen tvil om at den gamle kjempen vil reise seg igjen. Ekspertene har spådd at 2013/14-sesongen vil bli bra for Milan, slik at det ikke finnes noe bedre tidspunkt å sikre seg billige Milan billetter på enn nå.