Leicester billetter

Derfor er det også spådd optimisme for Leicesters fremtid i Premier League, og du kan sikre deg Leicester billetter til lokalderby eller til storoppgjørene mot giganter som Arsenal eller Chelsea. Kanskje får du oppleve at Leicester oppnår noen nye, tvilsomme rekorder, tilsvarende rekorden for å være det laget som har kommet seg til finalen i FA-cupen flest ganger uten å ha vunnet den. Leicester har nemlig vært finalist fire ganger, men tapt samtlige finaler i turneringen.

Leicester på King Power Stadium

Skal du se Leicester i aksjon, så kjøper du Leicester billetter til et storoppgjør på hjemmebanen King Power Stadium. Med en kapasitet på hele 32 262 tilskuere er arenaen en av de større til «bunnlagene» i Premier League, og det er alltid en herlig atmosfære når The Foxes spiller hjemmekamp. Arenaen har vært hjemmebanen til Leicester siden 2002, da de flyttet fra den historiske Filbert Street.

Leicester billetter er stort sett enkle å få tak i, men når de største lagene fra England kommer på besøk, så kan du regne med at det er større trykk på billettene. Og nå som Leicester endelig er tilbake i Premier League så er interessen for laget større enn hva den har vært på mange år.

Nordmenn i Leicester

Selv om det er de største lagene i England som har størst supporteroppslutning i Norge, så har faktisk Leicester sin egen fanklubb med et hundretalls medlemmer som har fulgt klubben i mange tiår. Dette er for øvrig det nærmeste man kommer nordmenn i Leicester – for den ellers så tradisjonsrike klubben har ingen nordmenn i stallen denne sesongen, og det er ingen indikasjoner på at dette skal endres fremover heller.

Men kjøper du Leicester billetter og opplever hjemmelaget på kamp, så skal du slettes ikke se bort fra at det finnes andre nordmenn på tribunen!

Leicester i dag

Under regi av Nigel Pearson endte Leicester opp på en forholdsvis trygg 14-plass i 2014/15-sesongen av Premier League, som var deres første opptreden i toppdivisjonen på generasjoner. De endte opp med 41 poeng – seks poeng over nedrykksplass. Nigel Pearson har ledet laget siden 2011, og kommer også til å styre skuta i årene fremover. En av de største profilene i Leicester er italienske Esteban Cambiasso, som sammen med toppscoreren Leonardo Ulloa (13 mål i 14/15-sesongen) bidro kraftig til å beholde plassen i Premier League.