League 1

Vil du reise til Frankrike for å se fransk fotball fra tribuneplass? Det skjønner vi godt, for fransk fotball blir stadig større og League 1 billetter er langt rimeligere og enklere å få tak i enn for eksempel den engelske ligaen. Det mest aktuelle laget for nordmenn flest å se i aksjon er hovedstadslaget PSG, som har vært det dominerende de siste årene. Historisk sett er også storklubber som Marseille, Lyon og Sant-Étienne verdt å få med seg dersom man skal kjøpe League 1 billetter og se fransk fotball.

Kampene i League 1 følger de øvrige europeiske ligaene, med oppstart i august og avslutning i mai. I skrivende stund er franske League 1 rangert som den sjette beste ligaen i Europa av UEFA.

PSG billetter

Den franske hovedstadsklubben PSG, eller «Paris Saint-Germain» som den heter, er en relativt ny klubb sett i forhold til andre, tradisjonsrike klubber. Likevel er dette en klubb som år etter år utfordrer storklubber i mesterligaen. Bli med på en fotballreise til Paris du også!

Monaco billetter

Association Sportive de Monaco Football Club er det fulle offisielle navnet til den fransk registrerte og Monaco-baserte klubben, bedre kjent som AS Monaco FC. Klubben ble grunnlagt i 1924 og spiller i den franske toppdivisjonen Ligue 1. Hjemmekampene spilles på stadionen i Monaco, Fontvieille, kalt Stade Louis II.