La Liga

Her finner du lag du kan kjøpe billetter og fotballreiser til i La Liga – en av verdens beste fotballigaer med de beste stjernene innen spansk fotball. Her kan vi blant annet nevne stjerner som Messi, Ronaldo, Neymar, Suarez og mange flere. Se på hvert fotballag for å bli henvist til de billigste reisebyråene som selger fotballreiser til spansk La Liga.

Real Madrid billetter

Den ærverdige, spanske fotballklubben har briljert fotballverdenen i en årrekke og fortsetter å ha et fantastisk stjernegalleri til enhver tid. Santiago Bernabéu er et fort, og du kan bli med. Bestill fotballreise og støtt laget du også!

Atlético Madrid billetter

Den spanske storbyen Madrid har to storlag, men forskjellene mellom de er ganske store. Atlético har den tvilsomme æren av å være lillebror i byen, etter stjernegalleriet til Real Madrid. Supporterne på tribunen bidrar imidlertid til en fantastisk fest - bli med på fotballreise du også!

Barcelona billetter

FC Barcelona er verdens beste fotballag, og har vært det i mange år. Den spanske storklubben ble stiftet i 1899 og bare to år etterpå vant de sin første tittel. Har du lyst på en fotballreise for å se verdens beste lag i aksjon?