Juventus billetter

Nå er Juventus regjerende mestere i Italia da de har vunnet ligaen de to siste årene. Optimismen er for tiden veldig stor og laget drar nesten fulle tribuner til hver eneste hjemmekamp. Nå ventes det at Juventus vil prestere enda bedre i internasjonale, slik at det nå er riktig tidspunkt å kjøpe seg Juventus billetter. Den kommende sesongen vil det bli mange store oppgjør, både lokalt og nasjonalt for Torino-laget.

Juventus på Juventus Stadium

Hjemmearenaen til Juventus ble åpnet i 2011, da den endelig var klar til å overta etter den utslitte «Stadio delle Alpi». Nå er det plass til omtrent 41 000 tilskuere på arenaen, som er det eneste anlegget i Serie A som er eid av sin egen fotballklubb. Sikrer du deg billige Juventus billetter mot et av rivallagene blir det ikke bare en innholdsrik fotballkamp, men det moderne anlegget som stadig er fullstappet av fotballglade italienere bidrar godt til en opplevelse for livet.

I 2012/13-sesongen var Juventus ett av de lagene i Serie A som hadde høyest publikumsnitt iforhold til arenakapasitet. Hele 38 646 var innom hjemmekampene til suksesslaget, altså nærmere fullt hus hver gang laget spilte i sine sorte og hvite drakter.

Nordmenn i Juventus

Du kjøper ikke Juventus billetter for å se nordmenn i aksjon – de finnes nemlig ikke. Som med resten av den italienske ligaen har få nordmenn gjort suksess her, derimot vil du helt klart få se en god del stjernespillere. Juventus er en av klubbene som ofte stiller med en hel startellever med bare italienere. Vi snakker heller ikke hvem som helst – her får du se fotballegender som Gianluigi Buffon og Andrea Pirlo i aksjon.

Juventus i dag

De senest årene har Juventus festet et solid grep om tittelen i Serie A. Under ledelse av Antonio Conte har de vunnet serien to år på rad, og gjorde det også brukbart i Champions League. I 2012/13-sesongen hadde de en luke ned på hele 9 poeng til tabelltoer Napoli. Foran neste sesong er det naturligvis knyttet enda høyere forventninger til laget, som også har sikret seg en del nye, gode spillere.

Sist gang laget vant en europeisk turnering var helt tilbake i 1995/96-sesongen. Da gikk de helt til topps i Champions League, men har senere ikke hatt hellet med seg når de har beveget seg utenlands. De nådde kvartfinalen i 12/13-sesongen, men ble der slått ut med 4-0 over to kamper mot Bayern Munchen. Sistenevnte gikk til slutt helt til topps i turneringen.