Italia

Italia har i alle år vært en dominerende fotballnasjon, med velkjente klubber som Juventus, Roma og de to Milano-lagene Inter Milan og AC Milan. Italienske stjernespillere som Pirlo, Buffon, Cannavaro og Del Piero er velkjente navn på den internasjonale scenen. Italienske Serie A har også vært kjent for å holde et høyt nivå, selv om de italienske lagene har dabbet noe av de seneste årene, noe som har ført til at den italienske ligaen har falt til en fjerdeplass på UEFA-rankingen.

Uansett er en fotballreise til Italia absolutt å anbefale, enten man besøker hovedstaden Roma eller fotballbyen Milano. Sikre deg fotballbilletter til et oppgjør mellom byrivalene på San Siro, og du har garantert et minne for livet.

Roma billetter

Fotballklubben Roma er en av de virkelig store gigantene innenfor italiensk fotball. Supporterne er dessuten blant verdens mest intense, og blir du en av disse får du garantert en fotballreise du sent vil glemme. Blir du med på moroa?

Milan billetter

Milano-klubben AC Milan er ikke bare den største i byen, men også en av verdens største og mestvinnende fotballklubber. Laget har gått til topps i mesterligaen hele åtte ganger – nå kan du også bli med på en heftig fotballreise sammen med AC Milan på San Siro!

Lazio billetter

Den tradisjonsrike klubben Lazio har i sin lange levetid alltid vært en del av italiensk toppfotball. Klubben har hjemstad i landets hovedstad, Roma, og har dermed en naturlig rivaler i fotballklubben A.S. Roma, som ofte blir sett på som storebror i byen. Og det kan kanskje stemme, ettersom Lazio kun har gått helt til topps i Serie A to ganger.

Juventus billetter

«Den gamle dame» som klubben så ofte kalles, laget fra Torino. Juventus er en av de mest tradisjonsrike klubbene i Italia og har i sin over 100 år lange levetid kun spilt i Serie A, sett bort ifra da de ble sendt ned til Serie B på grunn av en korrupsjonsskandale i 2006. Bli med på en fotballreise til Juventus du også!

Inter billetter

Inter, som egentlig heter Internazionale, eller Inter Milan, er en storklubb fra den italienske byen med samme navn. I nærmere 80 år har de vært i toppen av det italienske seriesystemet og alltid kriget om gullet. Bli med på en fotballreise du aldri kommer til å glemme!