Inter billetter

Den skuffende sesongen endte med managerbytte og en god del utskiftninger i spillertroppen. Inter er noe så sjeldent som et italiensk lag, nesten blottet for italienske spillere. Et lag med så store tradisjoner vil neppe være skadeskutt for lenge, slik at det er et perfekt øyeblikk i 2013/14-sesongen å kjøpe seg Inter billetter – da laget nærmest garantert vil reise seg igjen. Laget har mange rivaler i ligaen, så lenge du velger en kamp mot enten AC Milan, Juventus eller Roma er du sikret et tempofylt oppgjør med mange scoringer.

Inter på San Siro

Inter Milan spiller sine hjemmekamper i hjertet av Milano, på det gigantiske stadionanlegget San Siro. Her er det plass til hele 80 000 mennesker på hver eneste hjemmekamp, noe som garantert skaper en unik atmosfære, spesielt i oppgjørene mot byrivalene. Inter var også det laget i Italia som hadde størst publikumsnitt for sine hjemmekamper, med 46 654 tilskuere. Langt fra fullt altså, men i de største oppgjørene strømmer det til med folk, selv om laget nylig gjorde en dårlig sesong.

Vi anbefaler spesielt at du kjøper deg billige Inter billetter til oppgjøret mot AC Milan. Da er stadion garantert fullstappet av fotballglade italienere fra de ulike bydelen av Milano. Sist gang de to rivalene møttes på San Siro var det fullt hus i en fartsfylt fotballkamp som endte 1-1.

Nordmenn i Inter

Som i Spania så har få nordmenn fått sine gjennombrudd i italienske Serie A. John Carew var innom Roma en sesong, og Bodø-gutten Runar Berg prøvde seg i Sicilia. Førstenevnte var nylig i møte med faktisk Inter hvor han ønsket å fortsette fotballkarrieren sin, men da han innså at formen var for dårlig ble det aldri noe av. Dermed er det ingen kjente nordmenn som har spilt for Inter Milan, og man har ingen grunn til å tro at noen vil dukke opp der med det første.

Inter i dag

Siden Inter ikke har vunnet den hjemlige ligaen på fire sesonger har det vært en del misnøye i klubben, både blant spillere og fans. Det har ført til hyppig managerbytte siden José Mourinho forlot klubben på topp i 2010. Da hadde han vunnet både Serie A, Champions League og den hjemlige cupen med laget. Nedturen startet da Rafael Benitez tok over jobben i 2010. Han fikk ikke én sesong i managerstolen før han ble sparket, og deretter har laget ansatt hele 5 nye managere på under tre år.

Nå skal italienske Walter Mazzarri prøve seg som Inter-manager. Han har gjort det bra med flere italienske lag tidligere, så det finnes fortsatt en viss optimisme blant Inter-fansen. Kjøp deg Inter billetter nå, kanskje dette blir gullåret der Inter igjen vil regjere i Serie A, selv om dagens spillerstall er en helt annen enn den Mourinho sikret gullet med for fire år siden.