Hull City billetter

Tar du turen til ærverdige «Kingston Communications Stadium», som lagets hjemmebane heter, er du garantert en innholdsrik opplevelse. Hull City sjarmerte en verden med fotballpublikum sist gang de var oppe i Premier League, og vil garantert prøve på det samme denne gangen ved å spille offensiv fotball. Kjøp Hull City billetter når laget møter et av storlagene på hjemmebane og du vil garantert få valuta for pengene.

Hull City på KC Stadium

Det moderne hjemmebaneanlegget, oppkalt etter hovedsponsoren til laget, er en moderne og intim stadion som rommer 25 586 mennesker. Nå som Hull City er tilbake i Premier League ønsker eierne å øke kapasiteten med ytterligere 7000 plasser. Da får vi også håpe at interessen for laget øker, ettersom det var skuffende 17 369 mennesker i snitt på deres hjemmekamper i 2012/13-sesongen, til tross for at laget klarte opprykk.

Men det vil garantert være mer kniving om Hull City billett når store lag som Arsenal eller Manchester City tar turen til den lille byen. Hvis du skulle få tilgang til billetter når/hvis laget skal spille mot erkerival Leeds United, anbefaler vi den kampen. Som bitre rivaler fra samme strøk er det alltid høyt tempo, harde taklinger og flotte scoringer.

Nordmenn i Hull City

I dag får du ikke se noen norske spillere dersom du drar på Hull-kamp. Laget har en tropp bestående av en hard, britisk kjerne. Senest var det unge, norske talentet Joshua King på utlån til klubben i 2012. Da spilte han egentlig for Manchester United, men fikk ikke noen kamper for laget. Han rakk å score ett mål på den ene sesongen han spilte for Hull City.

Hull City i dag

Ekspertene har ikke troen på at Hull City kommer til å klare seg i Premier League i 2013/14-sesongen, og at det blir nok en kort visitt for laget. Mange mener at laget mangler en notorisk målscorer. George Boyd var lagets toppscorer i opprykksesongen med beskjedne 10 mål. Det var manager Steve Bruce som ledet laget til opprykk, og den respekterte mannen vil nok gjøre sitt for at laget skal kunne bite fra seg i den gjeveste divisjonen.

Sikre deg billige Hull City billetter allerede nå, gjerne mot et av topplagene, så vil du garantert få en opplevelse for livet. Når storlag som Manchester United tar turen til KC Stadium vil du merke en interesse blant lokalbefolkningen og en atmosfære vi sjeldent eller aldri opplever på norske fotballkamper. Stadionanlegget er ett av færre i England som fortsatt har ståplasser. Høres kanskje slitsomt ut, men dersom du får stå sammen med lokale Hull-fans vil stemningen være helt magisk.