Hannover billetter

For den gjennomsnittlige nordmann er nok Hannover kjent for å være klubben til landslagsspilleren Moa. Han er solgt, men gjorde en god figur i klubben. Allikevel er det god stemning på Hannover-kamper, med en trofast supportergjeng og en stor stadion, anbefaler vi at du kjøper Hannover billetter når et av storlagene kommer på besøk. Når Bayern, Dortmund eller Leverkusen står utenfor portene til ærverdige AWD-Arena, gir hjemmelaget garantert full gass og leverer litt av en fotballkamp.

Hannover på AWD-Arena

Hannover spiller sine hjemmekamper på AWD-Arena, en stadion som opprinnelig rommet over 80 000 mennesker, men som nå har plass til 49 000 med kun sitteplasser. Laget hadde et respektabelt snitt på sine hjemmekamper med 44 359 publikummere, noe som er veldig mange sett iforhold til lagets oppnåelser innenfor Bundesliga og i cupen. Når storlagene kommer på besøk til Hannover er det garantert fullt hus, og får du tak i billige Hannover billetter, bør du få med deg ett av møtene mellom Dortmund eller ett av Bayern-lagene.

Nordmenn i Hannover

Flere nordmenn har gjort god figur i den tyske Bundesligaen, men de færreste har vært innom Hannover. Mohammed Abdellaoue, eller «Moa», er en av de få som har gjort stor suksess i klubben. Han fikk tre sesonger for laget fra 2010-2013, og rakk å score hele 29 mål på sine 80 kamper. Dessverre ble han solgt til VfB Stuttgart i forkant av 2013/14-sesongen, slik at du ikke vil få se Moa i aksjon på AWD-Arena dersom du kjøper Hannover billetter i dag.

Hannover i dag

Mirko Slomka har ledet laget siden 2010, og har gjort en brukbar figur. Under hans ledelse har laget en seiersprosent på 43%, noe som er godt for et gjennomsnittlig tysk lag. Hannover endte altså på niendeplass i den hjemlige ligaen, kun seks poeng unna spill i Europa-ligaen, noe som helt sikkert hadde blitt satt pris på i hjembyen. Lagets store spiller for tiden heter Mame Biram Diouf – den tidligere Molde-proffen – som scoret 12 mål i sin første sesong for klubben og dermed ble lagets toppscorer.

Hannover har med tiden bygd opp en spennende tropp bestående av mange utenlandske spillere, så det blir spennende å se hva Slomka kan få ut av laget i de kommende årene.