Fulham billetter

Selv om fotballen sjeldent holder til gull for Fulham vil du allikevel få en fin-fin fotballopplevelse dersom du bestiller Fulham billetter. Bruk knappen nedenfor og sikre deg billetter til ett av sesongen oppgjør, gjerne mot deres erkerival Chelsea, som faktisk har sin hjemmebane i Fulham-området. Ellers kan vi også anbefale hjemmekamper mot QPR, på en intim stadion, fullstappet av fotballglade briter og andre supportere.

Fulham på Craven Cottage

Hjemmebanen til Fulham har vært deres tilholdssted i nærmest hele klubbens levetid. Den åpnet først i 1896, og er fortsatt i god drift. Craven Cottage ble modernisert i 2001-sesongen, noe som førte at Fulham den gang måtte spille sine hjemmekamper på QPRs hjemmebane. Da stadion ble pusset opp ble det ikke gjort rom for ståplasser, noe som fikk mange av de lokale supporterne til å reagere med sinne. Skal du kjøpe billige Fulham billetter er du iallefall garantert sitteplass.

Det er kun plass til 25 500 tilskuere på Craven Cottage, en kapasitet som har vist seg å være sprengt. I 2012/2013-sesongen var det i snitt 25 394 tilskuere på lagets hjemmekamper, noe som betyr nærmere fullt hus ved hver kamp! Med andre ord bør du være tidlig ute med kjøp av Fulham billetter, så vil du kunne nyte en fullstappet, intim arena i en typisk, engelsk fotballkamp.

Nordmenn i Fulham

Dersom du drar på Fulham-kamp for å se nordmenn i aksjon er sjansen stor for at du får gjøre akkurat det. Vår landslagskaptein Brede Hangeland har vært i klubben siden 2008, og innehar kapteinsrollen på laget. Siden 2011 har også fotballegenden John Arne Riise vært i backrekken til laget. Hans bror Bjørn Helge Riise var innom klubben på en snarvisitt. Han fikk aldri særlig tilitt og spiller nå i Lillestrøm.

Fulham i dag

«Cottagers» gjorde ingen stor 2012/13-sesong. De endte til slutt opp på 43 poeng, kun syv poeng fra nedrykk, men allikevel på en trygg tolvteplass. Innkjøpet av stjernespissen Dimitar Berbatov fra Manchester United har definitivt utgjort forskjeller for klubben. Bulgareren ble lagets toppscorer med 15 nettkjenninger i løpet av sesongen.

Dagens manager er Martin Jol. Han tok i 2011 over etter avtroppende manager Mark Hughes, som kun hadde hatt rollen i elleve månder. Fulham-fansen ser ut til å være fornøyd med Jols innsats for klubben, til tross for at de kun var syv poeng unna nedrykk, var det også bare 12 poeng unna kvalifisering til spill i Europa-ligaen.