Frankrike

Franske Ligue 1 har aldri vært blant de største ligaene i Europa, men med frisk kapital og et massiv inntog av stjernespillere har ligaen aldri vært mer spennende. Hovedstadslaget Paris Saint-Germain (PSG) har med stjerner som Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva vært det dominerende laget de seneste sesongene, men også klubber som Monaco, Lyon og Marseille har vært med på å rette fokus mot fransk fotball.

Og en fotballreise til Frankrike vil garantert gi deg god fotball, der du kan se både Champions League og Ligue 1 mens du koser deg i kjærlighetens by. I skrivende stund er fransk fotball rangert som det sjette beste i Europa av UEFA, men alle spådommer tilsier at Ligue 1 bare vil bli mer attraktivt fremover.

PSG billetter

Den franske hovedstadsklubben PSG, eller «Paris Saint-Germain» som den heter, er en relativt ny klubb sett i forhold til andre, tradisjonsrike klubber. Likevel er dette en klubb som år etter år utfordrer storklubber i mesterligaen. Bli med på en fotballreise til Paris du også!

Monaco billetter

Association Sportive de Monaco Football Club er det fulle offisielle navnet til den fransk registrerte og Monaco-baserte klubben, bedre kjent som AS Monaco FC. Klubben ble grunnlagt i 1924 og spiller i den franske toppdivisjonen Ligue 1. Hjemmekampene spilles på stadionen i Monaco, Fontvieille, kalt Stade Louis II.