Feyenoord billetter

Vil du kjøpe Feyenoord billetter for å se klubben i aksjon, så anbefaler vi at du får med deg oppgjøret mot Ajax. Dette kalles for «De Klassieker», og er det største derbyet i nederlandsk toppfotball. Selv om det nå faktisk er to tiår siden sist Feyenoord vant den nederlandske ligaen (1998/99), så kaprer klubben stadig topplasseringer og optimismen er stadig stor tross mangelen på trofeer de siste årene.

Feyenoord på De Kuip

Skal du se Feyenoord i aksjon, så anbefaler vi naturligvis at det skjer på deres hjemmebane De Kuip. Arenaen har plass til nesten 52 000 mennesker, og det er naturligvis det allerede nevnte toppoppgjøret mot erkerival Ajax som man spesielt bør få med seg dersom man skal kjøpe Feyenoord billetter. Utover dette er det naturligvis også god stemning på stadion når det spilles Europa-kamper på De Kuip, selv om Feyenoord ikke har hatt noen stor suksess på den internasjonale scenen de seneste årene.

Nordmenn i Feyenoord

Nederlandsk toppdivisjon har i mange tiår vært en attraktiv arena for nordmenn å starte sin proffkarriere si, men akkurat Feyenoord er ikke den klubben som har hentet flest norske spillere. Blant norske spillere som har prøvd seg i Feyenoord har vi Harmeet Singh (fikk syv kamper fra 2012 til 2014) og Omar Elabdellaoui (syv kamper i 2012-sesongen). Sistnevnte var dog kun på lån i klubben fra Manchester City. Blant skandinaver som har gjort det stort i Feyenoord kan vi nevne svenskene Henrik Larsson og John Guidetti.

Feyenoord i dag

Det begynner å bli noen år siden Feyenoord tok seriegull i nederlandsk æresdivisjon, men klubben regnes fortsatt som en av de tre store lagene i nederlandsk toppfotball. Kjøper du Feyenoord billetter til en kamp i neste sesong så er det slettes ikke sikkert at du blir skuffet, for i forkant av 2015-sesongen ble den tidligere Feyenoord-legenden Giovanni Christiaan van Bronckhorst forfremmet til manager fra å tidligere ha vært assisterende manager. Igjen blomstrer optimismen i Rotterdam, og kanskje vil Feyenoord oppleve en ny storhetsperiode.

I 2014/15-sesongen endte Feyenoord opp på en noe skuffende 4-plass i Eresdivisie, men en revansjesugen storklubb vil nok ønske å gjøre det mye bedre enn som så i de neste sesongene, slik at drømmen om Europa-spill igjen lever blant Feyenoord-tilhengerne.