Everton billetter

Nå kan du ta med deg dine beste venner og reise til Liverpool for å se dette fantastiske fotballaget. Vi lover deg underholdning både på og utenfor fotballbanen – gjør deg klar for et eventyr og et minne for livet.

Fotballbilletter til Evertons hjemmekamper er dessuten rimelige, og hvis dere reiser flere kan dere få et rimelig opphold på to- eller treroms på et hotell. Følg våre linker for de beste prisene på pakkereiser (med eller uten fly).

Se Everton på Goodison Park

Goodison Park rommer i overkant av 40 000 tilskuere, og det er en enorm atmostfære når de royalblå og hvite tar imot gjester fra hele England. Everton er kjent for å være et av de beste hjemmelagene i ligaen, og flere av de største lagene i verden har opplevd å gå på tap etter tap.

Det er to helt spesielle oppgjør i hver eneste sesong (minst). Dette er selvfølgelig oppgjørene mot naborival Liverpool – som en gang var en lillebror, men som nå, i hvert fall av majoriteten, blir sett på som en storebror. Det er enorme følelser i spill i dette oppgjøret – det er rødt mot blått. Kontrastene koker, dette er en fotballkamp som blir fulgt av en hel fotballverden. Dette er fotballkamper vi elsker så utrolig høyt.

Vær tidlig ute, slik at du kan kjøpe fotballbilletter til neste Goodison Park-møte mot Liverpool – det blir garantert heftig!

«Vi elsker Mercyside-Derby»

Fotballbilletter til Everton’s bortekamper

For den ekstra ivrige fotballsupporteren, er det bortekampene som virkelig gjelder. Spillerene er ekstra glad i supportere som blir med og maner opp guttene til bortekampene. Det er da man virkelig er en ekte supporter.

Trykk på samme lenke for å kjøpe billetter til Everton sine bortekamper. Gå deretter til Premier League-oversikten, slik at du kan velge det laget du ønsker Everton skal møte. Husk å bestille disse billettene i god tid – spesielt hvis det er spesielle kamper, som for eksempel Liverpool på Anfield.

Dette er Everton FC

Som vi startet denne artikkelen med; Everton er Englands mest suksessfulle lag med tanke på eliteseriefotball. Det er ingen klubb i hele England som har spilt i den øverste divisjonen like lenge. Klubben var med på å danne The Football League i 1888, og tok sitt første seriemesterskap to år senere.

På 1900-tallet var prestasjonene på det jevne, med topper innimellom. I toppene var de uslåelige, og i løpet av dette århundre vant de serien 8 ganger – sist gang i 1988. I tillegg til ligamesterskap, vant Everton også FA-cupen 5 ganger – sist i 1995, som er den siste trofeen for seniorene per dags dato. I 1985 vant de mørkeblå dessuten Europacupen.

I dag er dette et lag de fleste har enorm respekt for. Klubben har fått til utrolig mye med utrolig lite. I dagens fotball handler det meste om penger, og de største lagene i verden har ofte både to og tre jokere takket være et enomt budsjett. Everton derimot, er helt omvendt. Via et utrolig godt akademi, smarte spillerkjøp og gevinst i spillersalg, har de bygd opp noen av verdens beste fotballspillere – og er et forbilde for en hel fotballverden.

Norske spillere for Everton:

  • Thomas Myhre
  • Espen Baardsen