Emirates Cup billetter

Emirates Cup er en forholdsvis ny turnering og en lite prestisjetung fotballcup som årlig arrangeres som et samarbeid mellom den britiske fotballklubben Arsenal og deres hovedsponsor Emirates. Turneringen er ment som en erstatning til de vanlige, «ubetydelige» treningskampene, og arrangeres årlig i sommerpausen mellom de store, europeiske ligaene. Det er ingen spesiell kvalifisering til turneringen, og det er kun inviterte lag som møtes, men det er en fin mulighet for norske turister å se internasjonale storklubber i aksjon – og ikke minst Arsenal selv som alltid stiller i Emirates Cup.

Om Emirates Cup

Emirates Cup ble for første gang arrangert i 2007, og kampene spilles på Arsenals hjemmebane i London – Emirates Stadium. Siden det nevnte året har tre internasjonale storklubber fra andre ligaer enn den engelske stilt opp til turnering, i det som er et populært alternativ til treningskamper for de ulike lagene samtidig som det er god underholdning for publikum da alle andre ligaer i Europa har sommerpause. Store klubber som Real Madrid, Juventus og Hamburg deltok i Emirates Cup i 2008, og det er stort sett alltid utenlandsk motstand som møter Arsenal i denne turneringen.

I 2010 stilte både Milan, Celtic og Lyon opp i Emirates Cup, sammen med Arsenal. Den seneste utgaven av Emirates Cup, som ble spilt 2 til 3 august i 2014, inkluderte Benfica, Monaco og Valencia. Her gikk Valencia helt til topps i turneringen og er følgelig de nåværende vinnerne av Emirates Cup, før 2015-versjonen av Emirates Cup sparkes i gang 25 og 26 juli i 2015. Denne gangen skal Olympique Lyonnais, Villarreal og VfL Wolfsburg måle krefter mot Arsenal et par uker før sesongstarten i Premier League.

Kjøpe Emirates Cup billetter

Billetter til Emirates Cup legges årlig ut for salg omtrent halvannen måned før turneringen sparkes i gang. Du kan følge med på de offisielle nettsidene til Arsenal for å ikke gå glipp av når lagene for turneringen offentliggjøres, og for å være sikker på at du finner Emirates Cup billetter. Men du vil til enhver tid billetter er tilgjengelige også kunne kjøpe Emirates Cup billetter gjennom våre nettsider. Dette er trolig den beste sjansen du har til å feriere i Englands hovedstad i en av årets varmeste måneder samtidig som du får se Arsenal i aksjon på sin hjemmebane.

Mestvinnende lag i Emirates Cup

I de syv utgavene av Emirates Cup som har blitt spilt gjennom årene, så er det kanskje ikke så overraskende at arrangørlaget Arsenal er det som flest ganger har gått til topps. Men det har ikke alltid vært like enkelt for hjemmelaget, som vi må helt tilbake til 2010 sist gang de klarte å bekjempe sine utenlandske motstandere i Emirates Cup. Det har de gjort tre ganger, men også Hamburg, New York Red Bulls, Galatasaray og Valencia har vunnet turneringen hver sin gang.