Crystal Palace billetter

Crystal Palace har de siste femten årene kun tilbrakt en sesong i Premier League, resten har vært i førstedivisjon. Sist gang de prøvde seg varte de kun en sesong, så dersom du har lyst til å se laget i aksjon mot motstand i verdensklasse er tiden inne for å kjøpe seg Crystal Palace billetter nå. Da kan du se «ørnene» i aksjon mot lag som Manchester United, Chelsea og så videre på det flotte London-anlegget Selhurst Park.

Crystal Palace på Selhurst Park

Selhurst Park har vært hjemmebane for Crystal Palace siden 1924. London-laget har plass til 26 309 mennesker på stadion, men forrige sesong hadde laget et publikumsnitt på skuffende 17 280 mennesker for sine hjemmekamper. Det er helt klart at interessen vil øke for laget nå som de har kjempet seg opp til Premier League, og det forventes fulle hus på Selhurst Park i hver hjemmekamp, så hvis du kommer over billige Crystal Palace billetter bør du smi mens jernet er varmt.

Hvis du skal på Crystal Palace-kamp anbefaler vi sitteplasser på «The Holmesdale Stand». Det er den nyeste delen av stadion hvor også de mest entusiastiske supportene vanligvis plasserer seg med flagg og underholdning for spillerne sine.

Nordmenn i Crystal Palace

Jonathan Parr har gjort sakene sine bra i Crystal Palace siden han kom dit fra Aalesund i 2011. Han har hatt nærmest fast plass på laget og rukket å score 2 mål på 77 kamper fra sin forsvarsposisjon. Det er den eneste nordmannen i Premier League-lagets stall for tiden, men det er heller ikke lenge siden den norske legenden Steffen Iversen var innom klubben. Han scoret to mål på 20 kamper på en kortvisitt i 2011/12-sesongen som kom imellom Rosenborg-oppholdene. Brede Hangeland tok også turen til Crystal Palace i 2014/2015-sesongen etter at Fulham rykket ned til Championship.

Crystal Palace i dag

Når Crystal Palace nå gjør Premier League-retur er det knyttet store forventninger til laget. Stjerneskuddet Wilfried Zaha, som hadde stor betydning for laget i 2012/13-sesongen, ble solgt til Manchester United, men den rutinerte treneren Ian Holloway har allerede en solid målscorer i Glenn Murray. Han ble nemlig toppscorer i førstedivisjon med hele 30 nettkjenninger. Opprykket skal allerede være verdt 1,2 milliarder kroner for London-klubben, så her er det bare å knive for å unngå nedrykk. Wilfried Zaha ble dessuten aldri noen hit i Man United, og ble kjøpt tilbake. Zaha har imidlertid hatt gode prestasjoner etter tilbakekomsten.

Om Murray og resten av stallen klarer å kneble seg til en trygg plass blir spennende å se, og det vil garantert være verdt å kjøpe Crystal Palace billetter for å se laget i aksjon, til tross for at ekspertene allerede har spådd klubben nord og ned - noe de har gjort siden de rykket opp. Men Palace har så langt prestert over all forventning hvert år!