Celtic billetter

Celtic er dessuten høyaktuell for norske fotballtilhengere i disse dager. I forkant av 2014-sesongen signerte den tidligere Strømsgodset-trenerne Ronny Deila en trenerkontrakt med den tradisjonsrike klubben. Året før signerte Stefan Johansen for Celtic, og han har siden nytt stor suksess med den skotske klubben. Og med en hjemmearena som rommer mer enn 60 000 tilskuere, så anbefaler vi virkelig at du sikrer deg Celtic billetter og blir vitne til et skikkelig skotsk knokkeloppgjør.

Celtic på Celtic Park

Hjemmebanen til de grønnkledde Celtic-spillerne heter Celtic Park, og er en mektig arena med plass til over 60 000 tilskuere. Dette er i stor kontrast til de øvrige lagene i den skotske toppdivisjonen, der Celtic er overlegne både på økonomi og troféfangst. Skal du kjøpe Celtic billetter bare til en kamp, så må det bli til et oppgjør mot Rangers. Men med sistnevntes stadige tilstedeværelse på nest høyeste nivå så har dette oppgjøret mistet litt av dimensjonen sin de seneste årene, selv om stadion raskt fylles opp dersom de to rivalene møtes til cupkamp på Celtic.

Uansett hvem som står på motsatt banehalvdel så kan du regne med at «The Bhoys» sammen med publikum bidrar til en helmaks fotballkamp. Celtic billetter gir alltid valuta for pengene, da atmosfæren på Celtic Park beskrives som en av de beste i hele Europa.

Nordmenn i Celtic

Flere nordmenn har gjort karriere i Celtic, med varierende hell. Bland tidligere profiler som har gjort det stort i den skotske klubben finner vi Harald Martin Brattbakk og Vidar Riseth. Litt nyligere så har også talentet Thomas Rogne vært innom Celtic, men den som desidert har lyktes best er Stefan Johansen. I sin andre sesong for Celtic ble han kåret til den beste spilleren i Skottland, og han har gjennom sine to sesonger i klubben vært en viktig bidragsyter.

Også Ronny Deila har lyktes stort i sin første sesong som trener for Celtic, selv om laget kanskje ikke alltid oppnådde de resultatene man hadde håpet på.

Celtic i dag

I 2014/15-sesongen klarte Celtic å komfortabelt vinne ligagull, samtidig som de gikk helt til topps i en av de spanske cupene. Men målet om å vinne The Treble klarte de ikke, samtidig som de gode resultatene i Europa også uteble. Til alles store overraskelse klarte ikke Celtic å kvalifisere seg for gruppespillet i Champions League, noe som var et av de store målene for Ronny Deila & Co. I tiden fremover blir det veldig spennende å følge Celtic og deres norske mannskap, og hva er vel da bedre enn å kjøpe Celtic billetter for å gjøre det fra tribuneplass?