Cardiff billetter

Cardiff flyttet til sin nåværende hjemmestadion Cardiff City Stadium i 2009. Nå skal storlag som Manchester United og Chelsea på besøk, og da bør du sikre deg Cardiff billetter. Laget endte på en knallgod førsteplass i Championship i 2013, og har nå en stall full av spillesugne spillere som garantert vil sette pris på å få vist seg frem i Premier League. Klarer Cardiff å komme dit igjen?

Cardiff på City Stadium

Fotballklubben flyttet til sin nåværende stadion etter å ha tilbrakt mange år på Ninian Park. Nå er det plass til 26 828 mennesker på stadionanlegget i Wales-byen. Til tross for at Cardiff hele tiden kjempet om opprykk i 2012/13-sesongen var ikke publikumsinteressen like stor som de kanskje hadde håpet på. Laget hadde i snitt 22 999 publikummere på sine hjemmekamper, noe som kun var femte best i Engelsk 1. divisjon for denne sesongen.

Hvis du sikrer deg billige Cardiff billetter kan dette også være en unik sjanse til å se favorittlaget ditt i aksjon, ettersom alle storlagene skal innom Cardiff City Stadium iløpet av sesongen. Det er en unik sjanse til å besøke en intim stadion og hilse på lokalbefolkningen, samtidig som du får se store stjerner spille mot litt mer ukjente navn.

Nordmenn i Cardiff

Ingen nordmenn har klart å etablere seg på det walisiske laget, som nå er under kontroll av kinesiske Vincent Tan. Kanskje åpnes det nå noen dører for våre unge talenter, som blir fristet av Premier League-spill med et nyopprykket lag.

Cardiff i dag

Faktisk så er Cardiffs Premier League-inntreden i 2013/14-sesongen den første på hele 51 år – de har altså lang erfaring med lavere divisjoner. Siden Tan kjøpte opp klubben for noen år siden har draktfargen blitt endret (de spiller nå i blå drakter), logoen har blitt forandret og det spekuleres nå i om navnet skal endres til «Cardiff Dragons». Kanskje har forandringene frydet, for nå vil laget bite fra seg i Premier League.

Klubben har en solid stamme bestående av skotske og engelske spillere, men har nylig fått tilbake en solid toppspiller i Craig Bellamy. Han kommer fra byen Cardiff og ser ut til å avslutte sin karriere for laget. Det blir svært spennende å se hva manager Malky Mackay kan få ut av laget, så her er det bare å sikre seg Cardiff billetter.