Bayern München billetter

Bestill en fotballreise til den tyske storbyen nå, og se et av verdens beste fotballag regjere på sin hjemmebane.

Se Die Bayern på Allianz-Arena

Allianz-Arena har plass til nesten 70 000 tilskuere, og er en av de største fotballarenaer i Tyskland. Her har man vært vitne til en hel rekke fantastiske fotballkamper, og det tyske storlaget har laget utallige historier på denne gressmatta.

Hvis du ikke har vært i Tyskland og sett en fotballkamp enda, er det bare å glede seg til denne fotballturen. Det er en helt vanvittig stemning på arenaene, og supporterene elsker sitt lag. Øl og moro hører selvfølgelig med når tyskerene skal skape fest både på og utenfor banen.

Vil du se på en bortekamp?

Det er alltid stort å støtte sin klubb i en bortekamp. Da er man i mindretall, og støtten blir selvfølgelig ekstra viktig. Å se Bayern München på bortebane er noe av det største en supporter kan gjøre – ikke bare for laget, men også for seg selv. Det vil bli en fantastisk opplevelse som du sent vil glemme.

Hvis dere drar en gjeng på 2-3 stykker, kan dere også få billige hotellrom. Mange hoteller i Tyskland gir dere to- og tremannsrom som faktisk kan være billigere enn et rom for en person. Det lønner seg derfor å bestille både kampbillett og hotell samtidig – slik får dere fotballbilletter ved siden av hverandre, og sparer masse penger på hotellet. Da får dere mer penger til overs til festen etter kampen!

Dette er Bayern München

Klubben ble dannet i 1900, men på grunn av finansielle problemer, fusjonerte de med flere andre foreninger. Ikke før i 1923 kunne de erklære seg helt egenrådig. Bayern München var ikke mer enn et middelmådig fotballag, men har faktisk noen meritter å vise til – som sydtysk mester i 1926. Erkerival 1860 München var langt bedre, og dominerte den lokale fotballen på denne tiden.

Fra 1960-tallet og frem til i dag har de derimot vært en av de beste klubbene i hele Tyskland. 70- 80- og 90-årene presterte de jevnt, og dominerte ofte den tyske fotballen. 2000-tallet har vist at det ikke er noen som helst tvil om hvem som er sjefen i Tyskland. Med flotte prestasjoner i både inn- og utland har de samlet pokaler både i Champions League, VM for klubblag, Cup og seriegull.

Ta med deg dine venner på en fotballreise for å se Bayern München, et av verdens beste klubblag. Det kommer til å bli en opplevelse for livet!