Barcelona billetter

Du har nå muligheten til å skaffe deg billige billetter til en fantastisk fotballkamp på Camp Nou, der du og dine venner kommer til å oppleve et fantastisk oppgjør, enten det er i den spanske eliteserien eller en europeisk cup-kamp.

Byen i seg selv er også verdt turen – her kan du nyte fantastiske Spania på sitt beste. Utesteder, flott klima, lekre restauranter og masse å se på.

Se Barca på Camp Nou

Klubbens stadion er Camp Nou, Europas største fotballarena med kapasitet til nesten 99 000 tilskuere. Det sier seg selv at det er litt av en opplevelse å se Katalonerene ta imot motstanden fra fjern og nær foran snaut 100 000 tilskuere – det er et helt enormt trykk på denne fantastiske fotballarenaen.

Som et av verdens største fotballag, har naturligvis både klubben og byen ekstremt mye fotball å by på. Dette er et sted som alle fotballinteresserte vil elske, og en fotballtur som du og vennene dine vil huske for alltid. Bare det å se denne eminente fotballstadion er verdt turen. Og, som vi har nevnt, når man er ferdig med å se en fantastisk fotballkamp med noen av verdens aller beste fotballspillere, kan man nyte en av de flotteste byene i hele Europa.

Vil du se Barcelona på bortebane?

Et Barcelona-lag vil selvfølgelig sette ekstra stor pris på alle sine supportere som møter opp på bortebane for å støtte dem. Dette er overhodet ikke umulig å få til, men vi anbefaler at du prøver å være ute i god tid. Oppgjørene mot et av verdens største fotballag blir selvfølgelig fort utsolgt. Trykk på samme link ovenfor, og velg det laget du vil Barcelona skal møte på bortebane.

Et lite tips er å få tak i en bortekamp mot erkefienden Real Madrid. Dette er oppgjør som alltid er intense, og som en hel fotballverden følger direkte. Dette er oppgjørene som foreviges med uvirkelige hendelser, og som går om igjen og om igjen i reprise på tv i alle verdens hjørner. Tenk så fantastisk å kunne si «her var jeg».

Dette er FC Barcelona

Barcelona har hatt en fantastisk historie, og det er ikke ufortjent at de i dag står som verdens største klubb. Med prestasjoner som inget annet klubblaget i hele verden kan måle seg med, har de bevist gang på gang at de er verdens beste.

Den spanske toppligaen ble lansert i 1929, og allerede da skulle FC Barca sette ned foten – og vant den første sesongen. Under borgerkrigen vinglet prestasjonene noe, og det var uenigheter både internt og eksternt i klubbene – spesielt mellom Barca og erkerival Real Madrid.

Men dagens Barcelona har likevel oppstått på grunn av etterkrigsårene, da den beryktede nederlenderen, Johan Cruyff, kom til klubben. Med en hinsides prislapp, hadde han mye å svare opp til – og det gjorde han på en mesterlig måte, blant annet ved å lede laget til en 5-0 seier borte mot Real Madrid, som nok en gang skulle gjøre Barcelona fotballklubb til serievinner, og en av Europas beste fotballag. Her begynte en historie vi kan sammenlikne dagens lag med, selv om prestasjonene på sein 70- og tidlig 80-tall ikke alltid var like godt.

På 90-tallet var det ingen tvil om hvem som var det beste laget i Spania, selv om Real Madrid som vanlig var en heftig motstand. Ellers i Europa var det også stor motstand å finne, spesielt i den engelske byen Manchester, hvor Sir Alex Fergusen brygget på noe som skulle vise seg å bli et enormt ansvar. Men Barcelona svarer alltid på tiltale, og har nærmest lekt seg gjennom flere tiår med fotball. De har slått rubel og bit, og hvert eneste tap kommer som en stor overraskelse – uansett hvilken motstander de skulle møte.

Vi ønsker deg og fine venner en fantastisk fotballreise til byen Barcelona, og en flott fotballopplevelse på selveste Camp Nou foran verdens beste fotballspillere. Dette blir en tur du kommer til å huske for alltid – ta vare på øyeblikket!