Aston Villa billetter

Kjøp Aston Villa billetter, og opplev et fantastisk fotballag i Englands nest største by – Birmingham.

Bestillingen er enkel, og tar bare noen få minutter. Aktøren vi linker til tilbyr både kampbillett og hotell, eller du kan velge å bestille kun kampbillett og fikse hotell selv. Hvis du vil kan du også kontakte oss for hjelp til å finne hotell og fly tilpasset både sted og i forhold til kampdag.

Se Aston Villa på Villa Park

Hjemmearenaen rommer nesten 43 000 tilskuere, og det er alltid moro når motstandere gjester guttene fra Birmingham. Dette er et lag med en enorm fotballhistorie, og samtlige lag har derfor stor respekt når de spiller borte mot en av Englands eldste klubber.

Villa har, i tillegg til å være med på å danne The Football League, også vært med siden starten av Premier League i 1992. Selv om storhetstiden var på 70- og tidlig 80-tallet, er dette et fotballag som har skapt problemer mot mange av Europas beste fotballag. Det er nesten alltid en fantastisk forestilling når du har kjøpt fotballreise til Birmingham, for å oppleve dette historiske fotballaget ta for seg motstand fra alle kanter av England.

Dette er Aston Villa

Hjemmearenaen er blant de største i hele England, og har hatt flere internasjonale landskamper blant annet. Det er også den fotballarenaen som har hatt flest FA-cup semifinaler.Det er også planlagt en utbygging av Villa Park – som etter planen skal romme rundt 51 000 tilskuere.

Villa vant ligaen i 80-81, som er sist gang de vant ligaen. Året etter, i sesongen 81-82 vant de Europa-cupen, som er det største klubben har oppnådd. Laget har tatt et par ligacup titler på 90-tallet og vant UEFA Intertoto Cup i 2001 (for Europeiske fotballag som ikke har kvalifisert seg for noen av de to UEFA-turneringene – turneringen blir forøvrig ikke spilt lenger).

Norske spillere:

  • Ronny Johnsen
  • Øyvind Leonhardsen
  • Eirik Bakke
  • John Carew

Vi håper du finner billige Aston Villa billetter til ønsket oppgjør, og at du og dine venner får en fantastisk fotballreise!